Een kijkje vanuit de ouders

 

Al een paar jaar zijn wij ‘thuis’ bij Marja. Onze kinderen gaan met veel plezier naar haar toe. Marja is een rustige, lieve vrouw waar wij en onze kinderen zich goed voelen. De kinderen hebben duidelijke structuur. Eten en drinken gebeurd gezamenlijk aan tafel. Ze is ondernemend. Gaat graag met de kinderen wandelen. De kinderen hebben de beschikking over een heerlijke tuin met veel speelgoed. Ook binnen is er genoeg te doen. Er wordt gespeeld, geknutseld, verkleedpartijen…..bij Marja kan heel veel. Ze heeft aandacht voor het kind individueel, maar stimuleert ook het samenspelen. Voor de baby’s is er ook voldoende ruimte. Een fijne box en speelgoed is allemaal aanwezig. Ieder kind z’n eigen bed. Het is voor ons echt een fijne opvangplek!

 fam Vaars.
 

 

Van 2005, na mijn bevallingsverlof, tot 2009 is mijn oudste zoon Mees bij gastouder Marja én haar gezin geweest.
Mijn dochter Noor ging van 2008 tot 2010 (want daarna verhuisden wij naar Schagen) naar Marja. 
Wat de kinderen maar ook de ouders zo prettig aan Marja en haar gezin vonden was dat het thuis-gevoel heel sterk was in combinatie met een professionele manier van opvoeden. 
Mijn kinderen gingen altijd met plezier heen. Er was oog voor hen én de ouders. 
Opvallendheden en verwachtingen konden over en weer in alle openheid worden besproken. 
Mijn kinderen gaan al een aantal jaar niet meer naar Marja, maar toch zit Marja altijd nog in ons systeem. 
Wat ik nog genoemd wil hebben is dat het huis van Marja uitnodigt voor de kinderen van de diverse leeftijden, zo ook de tuin. 
Alles is goed geregeld en vooral veilig. 
Marja is betrokken, doet haar werk met visie en zorg.
 
En haar passie: het omgaan met kinderen is in alles voelbaar. Een dikke prima en ik ben nog steeds blij dat ik voor Marja koos toen ik zocht naar een oppasgezin voor mijn kinderen.
 
 
Mevr. P. Grijpstra
 

 

 

Lars en Sven hebben een leuke en gezellige tijd gehad bij Marja in de oppas. Marja had altijd zo haar vaste eet en drink momenten aan tafel wat de jongens ook altijd wisten. Ik kon de jongens ook altijd brengen als ze ziek waren of als ik ziek was, je was altijd heel flexibel. Zo kwam Sinterklaas ook elk jaar langs en waren alle kinderen van de partij, altijd heel gezellig. 

Alles was goed geregeld bij Marja.                                      

Mevr. P. v. Kooten

 

 


Contact

Kinderopvang Brabbel

Gladiolenlaan 23
1764 HZ BREEZAND


+31.622828511