Even voorstellen;

 

Ik ben marja, moeder van drie volwassen dochters en oma.

Ben 17 jaar geleden begonnen met mijn eigen onderneming in de kinderopvang daarvoor was ik al 25 jaar werkzaam als gastouder.

Ik ben in het bezit van de benodigde diploma's voor kinderopvang en sta ingeschreven in het Register Kinderopvang en bij de Kamer van Koophandel, daarnaast heb ik ook het diploma EHBO voor kinderen waarvoor ik elk jaar op herhaling ga.

Ik woon in de wijk Groenhof in Breezand, in een heerlijk huis waar de kids naar hartenlust kunnen en mogen spelen. Voor de kids zijn er twee slaapkamers ingericht waar ze rustig kunnen slapen. De grote tuin is voorzien van veel buitenspeelgoed en is goed afgeschermd.

Eten en drinken doen wij gezellig met z'n allen aan de tafel, zo voorkom ik dat er gelopen wordt met eten en drinken wat ik een belangrijk aspect vind. Verder stimuleer ik de kinderen om zoveel mogelijk samen te spelen, de televisie is voor ons iets dat pas na een dag lang spelen een half uurtje aan mag om even een rustmomentje in te bouwen voordat de kinderen weer naar huis gaan.

Ik hebben een vaste dagindeling, zodat de kids weten waar ze aan toe zijn.

De hele dag met de kids bezig zijn vind ik leuk. En geniet nog elke dag van mijn werk met de kids.

 
 

 

 


Contact

Kinderopvang Brabbel

Gladiolenlaan 23
1764 HZ BREEZAND


+31.622828511